Misioni 

 

 • Trajnim i vazhdueshëm i personelit dhe investim ne teknologji të reja 
 • Përshtatja ndaj teknologjive të fundit në rritjen e cilësisë 
 • Sigurohet mbeshtetja e vazhdueshme ndaj punonjesve 
 • Çelesi i suksesit tone eshte puna ne grup, integriteti, pasioni per cilesine.
 • Kjo eshte nje pike e rendesishme referimi ne punen tone te perditshme.
 • Ne besojme ne vleren e bashkepunimit dhe te shkembimit te pervojes. 


Vizioni

 

 • Genius Shpk rritet dite pas dite, me pajisjet e saj cilesore qe ndihmojne cdo laborator te arrije te realizoje qellimet e tij ndaj pacientit,saktesi dhe 
  siguri ne cdo rezultat. 
 • Saktesia,eficienca dhe qendrueshmeria e pajisjeve dhe reagenteve jane celesi i
  suksesit tone ne keto vite.
 • Ne perpiqemi te sjellim ne treg  teknologjine me te re dhe me te sigurt 
  per laboratoret private dhe te sigurt. 


Përparësitë

 

 • Pajisje efiçente ne kosto dhe me saktesi te larte
 • Qendrueshmeria e larte e reagenteve 
 • Suporti dhe servisi ne cdo kohe 24/7 
 • Cmimet me konkurruese 
 • Teknologjia me e re