Mikrobiologji

DxM MicroScan WalkAway

Sistemi i mikrobiologjisë te DxM MicroScan WalkAway ofron zbulim të besueshëm të rezistencës antimikrobike të shfaqur dhe kritike me saktësi MIC të standardit ari1.

ProfiClave PCX

Një sistem i ri i kursimit të hapësirës që thjeshton përgatitjen e mediave kulturore dhe përshpejton procesin.
Dizajni i instrumentit i përshtatur për nevojat laboratorike, me mbulesë presioni të izoluar me lëvizje dhe sipërfaqe prej çeliku inoks që pastrohen lehtë.

PetriSwiss PS 200/400

Unik PetriSwiss PS200/400 është një sistem plotësisht automatik dhe preciz i mbushjes së enëve Petri, “made in Switzerland”, i gjeneratës më të fundit.
Me raftet unike të lëvizshme PS200 nuk ka kohë pritjeje derisa agari të ngurtësohet për të hequr dhe ringarkuar karuselin.

PetriSwiss PS20

Unik PetriSwiss PS20 Mini është një sistem plotësisht automatik dhe shumë preciz i mbushjes së enëve Petri, “made in Swizterland”.
Ofrimi i lehtësive për aplikime duke përfshirë ushqimin e enëve, dozimin e një xhepi, grumbullimin dhe shkarkimin e enëve, PetriSwiss Mini ofron automatike të sakta
operacion për të rritur produktivitetin e laboratorit tuaj.

Join thousands of business owners & companies who trust The Seven!