ELITechGroup është një grup i mbajtur privatisht i prodhuesve  dhe shpërndarësve në të gjithë botën e pajisjeve dhe reagentëve  diagnostikues in vitro. Duke bashkuar kompani specialiteti IVD që ofrojnë produkte dhe zgjidhje inovative, ELITechGroup është
bërë një kontribues i madh në avancimin e diagnostikimit klinik në laboratorët në tregun e afërsisë, ato që veprojnë më afër pacientit.

https://www.elitechgroup.com/

Meso me teper

Që nga fillimi i tij në 1988, ORGENTEC Diagnostika me bazë në Mainz ka qenë një lider në tregun botëror në zhvillimin,
 prodhimin dhe marketingun sistemeve të testimit për diagnostifikim laboratorik autoimun. ORGENTEC si një prodhues ekspertësh ka zhvilluar më shumë se 200 sisteme testimi ELISA shumë të veçanta, si dhe teste blot dhe immunofluorescence për diagnostikimin e sëmundjeve autoimune (diagnostikimin e sëmundjeve autoimune) dhe serologjinë e infeksionit (diagnostikimin e sëmundjeve infektive). Shumë nga këto janë të mbrojtura nga të drejtat e patentës.

https://www.orgentec.com/en/

Meso me teper

Snibe është një kompani bio-mjekësore  e specializuar në instrumentet laboratorike
dhe klinike reagents diagnostike in vitro. Snibe ka formuar një ekip të fortë e profesionistëve: reagents R & D dhe prodhimin qendër, Instrumentet R & D dhe qendra e prodhimit, Sales & Marketing Center .

http://www.snibe.com/zh_en/en_index.aspx

Meso me teper

Sebia është një kompani e specializuar In Vitro Diagnostic dhe ofruesi kryesor në botë i pajisjeve dhe reagentëve të elektroforezës klinike të proteinave për shqyrtimin dhe monitorimin e sëmundjeve të ndryshme, kryesisht në fushat e Onkologjisë (Multiple Myeloma), Diabetit, Hemoglobinopatisë dhe patologjive të tjera të rralla.

http://www.sebia.com/

Meso me teper

Liofilchem është i pranishëm në më shumë se 60 vende, me agjentët dhe shpërndarësit qe nejne vendosjen e produkteve tona në laboratorët klinik dhe industriale në mbarë botën.

Katalogu ynë është i përbërë nga rreth 2000 artikuj të klasifikuar kryesisht në dy kategori kryesore, Mikrobiologjia klinike dhe industriale.

https://www.liofilchem.com/

Meso me teper

FL Medical: Që nga viti 1979 FL Medical, ka marrë pjesë në prodhimin e artikujve te ndryshem për laboratorët e analizave, si në kontenierë të mostrës dhe tubave me vakum te gjakut.

Çdo klient i FL Medical mund të besoje një kompani e organizuar të përkryer e cila eshte e certifikuar me ISO 9001 dhe ISO 13485, në gjendje për të kryer të gjitha fazat e prodhimit, si dhe për të përfituar nga teknologjia e fundit për të rritur kapacitetet tona të prodhimit dhe cilësisë që ne jemi në gjendje të ofrojmë.

www.flmedical.com/ 

Meso me teper

AMS, Sistemi i Analizuesit Mjekesor projekton, prodhon dhe furnizon produktet për t’i shërbyer klientëve ne fusha te ndryshme si:

– KIMIA KLINIKE

– E MJEDISIT

– INDUSTRIALE

– VETERINARE

AMS prodhon instrumenta të cilësisë së lartë për të përmbushur nevojat tuaja. Sistemet tona janë të lehtë për tu përdorur

http://www.amsalliance.com/

Meso me teper

Cypress Diagnostics është një furnizues per laboratoret diagnostikues te vogla dhe të mesme.Ne jemi të orientuar drekt cilesise  dhe jemi te certifikuar nga ISO me produkte CE te miratuar.
Struktura jonë e prodhimit është e vendosur në Langdorp, Belgjikë.
Prodhimet tona janë të preferuar dhe të vlerësuar në më shumë se 100 vende të botës.
Cypress Diagnostics ka një game dinamike te produkteve te cilet jane percaktuar nga nevojat e klienteve. Kitet tona diagnostike janë shitur nën emrin e markës Cypress Diagnostics.Gama e produkteve Cyan mbulon pajisje laboratorike dhe konsumit.

http://www.diagnostics.be/

Meso me teper

Boditech Med Inc. eshte i perkushtuar për realizimin e “Respektit ndaj jetes” dhe te behet nje nga 10 kompanite kryesore në fushën e diagnostifikimit ne bote.

Trendi ne tregun diagnostik po zhvendoset nga sistemet e centralizuara te testimit të spitaleve tepërgjithshme tek testet në zyren e mjekut,afer vendbanimit te pacientit .

Ne kemi zhvilluar nje sistem gjithëpërfshirës per diagnostikim në vend, Pika e Sistemit te kujdesjes (POCT).

http://www.boditech.co.kr/eng/

Meso me teper

Dia.Pro Diagnostic Bioprobes srl zhvillon dhe prodhon me cilësi të lartë in-vitro testet për diagnozën e sëmundjeve infektive (hepatit viral, Paneli pishtari, Serologjia, Retrovirusët, autoimuniteti) për “Elisa” & PCR realtime.

Produktet janë prodhuar në përputhje të plotë me procedurat e certifikuara N ° 0318 AEMPS te organit njoftues, në përputhje të plotë me direktivën 98/79/CE Evropiane për pajisje diagnostike in-vitro (IVDD), ISO 13485:2003 dhe standarde të tjera ndërkombëtare per persosmerine.

https://www.diapro.it/

Meso me teper

InterMedical S.r.l. u krijua në 1998 në sajë të përpjekjeve të dy personave, me një pervoje njëzet-vjeçare shkencore dhe tregtare në fushën e produkteve diagnostike për laboratorët klinikë.

Ne jemi vazhdimisht në kërkim të produkteve të kualitetit të lartë, të cilat i plotësojnë standardet e besueshmërisë dhe të çmimeve, të cilat së bashku krijojnë një balance te arte, dhe te domosdoshme në një treg global, në të cilin besimi reciprok, mes konsumatorëve dhe kompanisë, është kërkesa për një sukses të gjatë.Përveç kësaj, Intermedical, për të garantuar besueshmërinë e mirë (të kënaqur ose të rimbursuar), ka zbatuar sistemin e vet të Cilësisë, marrjen e certifikimit të cilësisë ISO 9001:2008.

http://www.intermedical.it/en/

Meso me teper

GIMA Spa është një kompani udhëheqëse italiane me 85 vjet përvojë në fushën e mjekësisë, e cila ka shitur përmes tregtarëve dhe shpërndarësve në mbi 140 vende në të gjithë botën.
GIMA është themeluar në 1926 si një prodhues i metaleve dhe shiringave prej qelqi.Gjatë viteve kompania e ka modifikuar shumë herë veprimtarinë e vet, duke mbetur gjithmonë në fushën e mjekësisë.Sot GIMA prodhon dhe shpërndaran mbi 5000 produkte mjekësore.Gjatë historise se saj 85 vjecare, Gima ka qenë gjithmonë e drejtuar nga anëtarët e familjes Manzoni.

https://www.gimaitaly.com/

Meso me teper

Avantor Material, me qender ne Hollande, ofron nje game te gjere

produrktesh ne hematologji. Ajo siguron reagente per te gjithe analizatoret hematologjik qe gjejme sot ne tregun tone.

https://www.avantorsciences.com/

Meso me teper

Diatron , e themeluar ne Budapest , Hungari reth 20 vite me pare
Merret me prodhimin, e instrumenteve dhe reagenteve ne fushen e hematologjise dhe Biokimise.Ky emer eshte i perhapur ne me shume se 100 shtete te botes fale cilesise dhe saktesise se produketeve qe ofron.

http://www.diatron.com/

Meso me teper

DST-Diagnostic ofron kite imunodiagnostike, që janë shpërndarë në të gjithë botën nga selia jonë në Gueterbahnhofstrasse 1619059 Schwerin Germany.

Sistemet tona ndihmojnë ne diagnostikimin me kujdes dhe shpejtësi të sëmundjebe të ndryshme.

 

Meso me teper

Demeditec Diagnostics është një furnizues për kite testesh diagnostik të përdorura në laboratorin klinik dhe në laboratoret kërkimore.

Teknologjia e test-kiteve tona mbulon origjinen radioaktive (RIAs) dhe jo-radioaktive (ELISA, PCR, teste të shpejta).
Shumica e test-kiteve tona janë të dizajnuara për t’u përdorur për mostra si gjak, serum, plazma, dhe urina.
Që nga viti 2006 ne gjithashtu jemi duke ofruar teste ‘pështymë’ në format ELISA për matjen e steroideve te lira dhe analiza te tjera te pështymës.

Meso me teper

Histo-line Laboratories u themelua në Milano në vitin 1987.

Ne jemi një prodhues dhe shperndares te produkteve dhe instrumenteve të destinuara për diagnostikimin në: Histologjia, Citologjia, Immunostocito-kimistri, Qeliza Biologjike, Biologji molekulare.

https://www.histoline.com/

Meso me teper

PS ELETTRONICA e themeluar në vitin 2006 dhe me një eksperiencë mbi 30-vjecare në biznes,është një partner i besueshëm dhe i kualifikuar,i aftë të mbështesë klientët në cdo zgjedhje.

PS ELETTRONICA vjen në fushën e mjekësisë me një linjë të plotë produktesh dhe ka kontroll të plotë të produkteve duke filluar nga planifikimi,dizajnimi,implementimi duke përdorur furnitorë që janë zgjedhur për cilësi,inovacion,stabilitet dhe fleksibilitet.

www.pselettronica.com 

Meso me teper