CAPP Rondo

CAPP Rondo

Përshkrimi i Produktit:

Centrifuga klinike CAPPRondo është një centrifugë e fuqishme , duke siguruar deri
6500 rpm, që korrespondon me forcën e centrifugimit prej 3.873g. Centrifuga klinike
CAPPRondo ka një kapacitet rotor për tetë tuba 15mL, megjithëse tubat më të vegjël si
1.5mL, 2mL, 5mL, 7mL dhe 10mL mund të përdoren gjithashtu me centrifugën CAPP për ndarjen
e gjakut, falë adaptuesve shtesë të pajisur me instrumentin. Niveli i zhurmës së centrifugës
klinike CAPP është reduktuar në më pak se 60 dB. Ekrani i madh dixhital i centrifugës klinike
CAPP ju tregon parametrat aktual të shpejtësisë dhe kohës.

Centrifuga klinike CAPPRondo është e pajisur me një motor DC pa karboncina,pa mirëmbajtje
dhe absolutisht e përsosur për periudha të gjata.. Sistemi i frenave të sigurisë të centrifugës
klinike CAPP parandalon kapakun nga hapja aksidentale derisa rotori të ndalet plotësisht.

Broshura

Për më tepër : Capp (Kompania Prodhuese)

Translate »