i-Smart 30 PRO

Analizuesi Elektrolitik

Përshkrimi i Produktit:

  • Elektroliti mund te përdor gjakun, serumin ose plazmen dhe rezultati jepet në 60 sekonda me sistemin e drejtpërdrejtë ISE te matjes.
  • Rezultati do të shfaqet në ekrat dhe mund të printohet. Është i lehtë për tu perdorur me touch screen dhe asistentin audio.
  • Gjithçka duhet të bëni është zëvendesimi i cartridge-s.

Specifikimet

Për më tepër : i-Sens (Kompania Prodhuese)

 

 

Translate »