NF 200

NF 200

Përshkrimi i Produktit:

 • NF 200 është një centrifugë ideale për klinika të vogla. Mostrat e gjakut, sedimentimi i
  urinës dhe përgatitja e përgjithshme e kampionit merren me rotorin standard dhe adaptorët.
 • Edhe pse kompakt, NF 200 është i fortë me trupin çeliku.
 • Kontrolli i saktë me anë të sistemit të kontrollit të mikroprocesorit N-Prime me një key board
  dhe ekran dixhital ,e bën NF 200 instrumentin e duhur kur dëshironi të përpunoni një numër të
  vogël të mostrave.
 • Kapaciteti maksimal: 12×15 ml
 • Shpejtësia maksimale: 5.000 rpm
 • RCF maksimale: 2.822xg.
 • Programim i thjeshtë me një buton
 • Dy ekrane të mëdha LED për shpejtësinë / RCF dhe kohën
 • Pa karboncina

Broshura

Për më tepër : Nuve (Kompania Prodhuese)

Translate »