July 18, 2020

Thermo Fisher QuantStudio 7

 

Sistemi PCR Applied Biosystems®  QuantStudio F 7 Flex Real-Time PCR avancon kërkimin tuaj më tej duke mundësuar një gamë të gjerë të aplikacioneve të bazuara në PCR në kohë reale përmes mundëaive të tij multiplexuese dhe formateve të blloqe të këmbyeshme. Sistemi QuantStudio F 7 Flex ofron software intuitiv, aftësi automatizimi dhe ndërfaqe në ekranin me prekje

Karakteristikat e Sistemit PCR QuantStudio ™ 7 Flex në kohë reale përfshijnë:

• Rritje e shkathtësisë së aplikimit përmes vendosjes të 4 llojeve të ndryshme të bllokut
• Kompatibël me mbi 8 milion analiza TaqMan® për shprehjen e genit, variacionin gjenetik, rregullimin e geneve ose eksperimentet e shprehjes së proteinave
• Dizajni inteligjent i platformës QuantStudio  i kombinuar me besueshmërinë dhe saktësinë e instrumentit
• Software i lehtë për t’u përdorur, ekran me prekje, aftësi automatizimi dhe blloqe që ndërrohen lehtësisht.