Histopatologji

HISTO-PRO 200

Histo-Pro 200 Projektuar për histopatologji rutinë dhe kërkimore deri në 200 kaseta. Kombinon veçoritë thelbësore të nevojshme në laborator me një dizajn kompakt dhe që kursen hapësirë.

TEC2900T

TEC 2900T Trimodular Embedding Center përfshin tre komponentë të veçantë në strukturën e fortë dhe një dizajn të ri kompakt dhe ergonomik:

Konzola kryesore (shpërndarës parafine), Konzola Cryo (pllakë e ftohtë për blloqet ftohëse), Konzola termike (mostra të palëvizshme të pllakave termike).

Aries - Fully Motorized Rotary microtome

Aries është një mikrotomë e re plotësisht e automatizuar, e nivelit të lartë nga Histo-Line Laboratories, për përdorim klinik në histologji, por edhe për prerje më të imta të përdorura në kërkime.

Cryostat semiautomatic

MC5050 është një instrument i pajisur me dezinfektim UVC dhe mikrotomë të kapsuluar me orientim të mostrës.
Kriostati për një numër të madh mostrash dhe lloje të ndryshme të mostrave.

Histo Stainer

Ky ngjyrues Histo është ngjyrues i automatizuar i rrëshqitjes (njësi tavoline) për ngjyrosje rutinore të njëkohshme të rafteve të ndryshme të rrëshqitjes me protokolle të ndryshme ngjyrosjeje përmban një ekran instrumenti për të monitoruar procesin e ngjyrosjes në mënyrë të vazhdueshme.

SP 100 Cytological centrifuge

Citocentrifuga Cytospin SP-100 është projektuar për ndarjen e qelizave të pranishme në lëngjet e trupit, e përshtatshme për përdorim me urinë, sputum, ascit dhe lëng cerebrospinal.

Chemical hood molecular filtration 120 cm

Kapaku është zhvilluar për mbrojtjen si të operatorit ashtu edhe të mjedisit rrethues/të jashtëm nga çdo ndotje nga trajtimi i kimikateve toksike ose të dëmshme që vijnë nga puna e zonës, pa ndërhyrë në shkathtësinë manuale të vetë operatorit.

Join thousands of business owners & companies who trust The Seven!