Veterinari

Abacus Vet5

Abacus Vet5 ofron rezultate të ndryshme me 5 pjesë për kujdesin shëndetësor të kafshëve.

VetMate

Sistemi i monitorimit të glukozës në gjak për kafshët (macet, qentë)
Shirita testimi me bazë GDH-FAD për mostrat e gjakut kapilar dhe venoz
Nxitëse shiritash për nxjerrjen e lehtë të shiritave të testimit të përdorur

Chemray-120Vet

8 cilësime të paracaktuara të kafshëve dhe numër i pakufizuar i cilësimeve të kafshëve të përcaktuara nga përdoruesi.Dizajn kompakt, automatik, akses i rastësishëm për veterinar.

Përdorimi deri në 100 teste në orë.Kursimi i punës, programimi i thjeshtë dhe funksionimi real i largimit.Sistemi i hapur i reagentit, sistemi mbyllet sipas kërkesës

Saktesia,eficienca dhe qendrueshmeria e pajisjeve dhe reagenteve jane celesi i suksesit tone ne keto vite !