Urologji

Urised 3 PRO

UriSed 3 PRO është një analizues profesional i automatizuar i sedimentit të urinës me një sistem të ri optik revolucionar që kombinon mikroskopin e fushës së ndritshme dhe kontrastit fazor.

Urised Mini

UriSed mini i ri është një mjet shumë efektiv në një gamë të gjerë mjedisesh mjekësore dhe klinike si spitalet, klinikat, departamentet e aksidenteve dhe urgjencës dhe laboratorët ambulatorë.

DocUReader 2 Pro

DocUReader 2 Pro i ri është krijuar për zyrat e mjekëve dhe laboratorët më të vegjël për të lexuar dhe vlerësuar shiritat e testit të urinës LABSTRIP U11 PLUS.

DxU Iris Workcell Automated

Laboratorët kanë nevojë për zgjidhje të besueshme që minimizojnë rishikimin manual dhe standardizojnë proceset me performancë të lartë..

Saktesia,eficienca dhe qendrueshmeria e pajisjeve dhe reagenteve jane celesi i suksesit tone ne keto vite !