Biokimi

AU480 Chemistry Analyzer

Ofroni efikasitet për laboratorët në mbarë botën me një analizues të kimisë klinike kompakte, të besueshme dhe me kosto efektive.

AU680 Clinical Chemistry Analyzer

Analizatori i kimisë klinike AU680 u jep laboratorëve me vëllim të mesëm dhe të lartë fleksibilitetin për të përmirësuar efikasitetin dhe ekonominë e tyre.

DxC 700 AU Chemistry Analyzer

Realizoni kohën maksimale të përdorimit, besueshmërinë e lartë dhe performancën e saktë me analizuesin më të fundit të kimisë klinike nga Beckman Coulter

DxA 5000 Total Lab Automation System

Sistemi total i automatizimit të laboratorit DxA 5000 dhe risitë e tij të patentuara ju ndihmojnë të jepni rezultate cilësore dhe të përmirësoni laboratorin me volum të lartë.

DxA 5000 Fit Workflow Automation System

Një zgjidhje automatizimi që përmirëson rrënjësisht rrjedhën e punës laboratorike duke e bërë automatizimin inteligjent të aksesueshëm për t’iu përshtatur nevojave tuaja të laboratorit të përmasave të vogla dhe të mesme.

AU5800 Series Clinical Chemistry Analyzers

Analizuesit më të shpejtë të kimisë klinike me menu të plotë

Jepini laboratorit tuaj bërthamë me vëllim të lartë dhe ultra të lartë një rritje të performancës. Rritja e produktivitetit të laboratorit me funksionimin e vazhdueshëm, xhiron e fuqishme dhe kapacitetin e shkallëzueshëm

Selectra ProM

Sistemi i tavolinës Selectra ProM është zgjedhja ideale për një laborator të kimisë klinike që rritet në një laborator të mesëm, duke kërkuar një zgjidhje plotësisht të automatizuar dhe të integruar për të rritur kapacitetin e rrjedhës së punës, ndërkohë që prodhon rezultate të besueshme.

Selectra ProS

Sistemi i tavolinës Selectra ProS™ është zgjedhja ideale për një laborator të vogël ose satelitor të kimisë klinike që kërkon një zgjidhje kompakte plotësisht të automatizuar dhe të besueshme për të rritur kapacitetin dhe për të prodhuar rezultate që mund t’i besoni.

Microlab 300

E vogël në përmasa, gjigante në performancë. Sistemi gjysmë i automatizuar i tavolinës Microlab™ 300 është zgjidhja ideale për një laborator të kimisë klinike me vëllim të ulët që kërkon një zgjidhje të qëndrueshme dhe afatgjatë për rezultate më cilësore dhe të besueshme.

Saktesia,eficienca dhe qendrueshmeria e pajisjeve dhe reagenteve jane celesi i suksesit tone ne keto vite !