Immunoassy

Access 2 Immunoassay System
Produktivitet i jashtëzakonshëm në një dizajn kompakt. Një analizues imunoanalizues i fuqishëm dhe i besueshëm me një dizajn që kursen hapësirë, veçori miqësore për përdoruesit dhe një menu të plotë me më shumë se 50 teste
UniCel DxI 600 Access Immunoassay System
Funksionim efikas për produktivitet të jashtëzakonshëm në laboratorin spitalor. UniCel DxI 600 Access Immunoassay System ndihmon laboratorët që kryejnë 40,000-80,000 teste në vit për të përmbushur kërkesat maksimale të ngarkesës së punës.
DxI 9000 Access Immunoassay Analyzer
DxI 9000 Immunoassay Analyzer vendos një standard të ri për laboratorët e sotëm të ngarkuar. Me risitë kuptimplota që përforcojnë ndikimin tuaj, ju çlirojnë nga punët e mundimshme dhe fuqizojnë performancën tuaj në të gjithë sistemin tuaj shëndetësor, ky analizues imuno-analizues me performancë të lartë e çon diagnostikimin në një nivel tjetër.
ichroma™ II

Një analizues imunoassay POCT me bazë fluoreshence kompakt dhe i lehtë për t’u përdorur

ichroma™ II është një imuno-analizues diagnostik kompakt, i lehtë për t’u përdorur për të matur praninë e biomarkerëve të ndryshëm për kardiak, kancer, hormone, sëmundje infektive, sëmundje autoimune dhe sëmundje metabolike.

AFIAS-1

Një analizues kompakt imunoanalizues me sistemin e fishekëve të gjitha në një.

AFIAS-1 është një platformë imunoterapie me rrjedhje anësore me një kanal. Fisheku i disponueshëm përfshin të gjithë reagentët e nevojshëm për provën.

Alegria ® 2

ORGENTEC ofron portofolin më të gjerë autoimun në treg, të kombinuar me teste të zgjedhura për diagnostikimin e sëmundjeve infektive, shënuesit inflamatorë në jashtëqitje dhe parametrat e metabolizmit të kockave. – Pajisja plotësisht e automatizuar Alegria ® 2 është çelësi për këtë gamë të gjerë komplete testimi.

GEMINI BY STRATEC

GEMINI ofron kursime në kosto, siguri dhe një shkallë të lartë fleksibiliteti duke mundësuar një rrjedhë të qetë laboratorike, duke e bërë kështu një sistem të fuqishëm për të gjithë.

Saktesia,eficienca dhe qendrueshmeria e pajisjeve dhe reagenteve jane celesi i suksesit tone ne keto vite !