Elektrolite & Blood Gas Analyzer

i-SmartCare™ 10

Bateria e integruar me kapacitet të lartë lejon lëvizshmëri dhe testim të vazhdueshëm (jeta e baterisë 2 orë)

i-Smart® 30

Sistemi i fishekëve të gjitha-në-një duke përfshirë elektroda, reagentë dhe të gjitha materialet harxhuese

Saktesia,eficienca dhe qendrueshmeria e pajisjeve dhe reagenteve jane celesi i suksesit tone ne keto vite !