Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide Heading 1
Hello sjsjksjkdjerioeior
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here

produktet

Pajisjet Laboratorike me te fundit

Me ne, laboratori juaj mund te plotesoje te gjitha nevojat per pajisjet, reagentet dhe te gjitha materialit te konsumit per te kryer bilancin e plote te analizave laboratorike.Nëpërmjet games të gjerë të pajisjeve laboratorike, Genius është partneri i preferuar për shumë profesionistë dhe organizata shëndetësore në të gjithë Shqiperine. Duke ofruar aparate të avancuara për analizat klinike, biokimike, mikrobiologjike, gjenetike, patologjie, dhe shumë fusha tjera.

Perse na zgjidhni ne ?

Genius rritet dite pas dite, me pajisjet e saj cilesore qe ndihmojne cdo laborator te arrije te realizoje qellimet e tij ndaj pacientit,saktesi dhe siguri ne cdo rezultat.

2004

Eksperience mbi 19 vite

Me një eksperiencë 19 vjecare , Genius ka një ndikim të madh në përmirësimin e laboratoreve mjekesore duke sjelle teknologjite dhe kompanite lider boteror ne fushen e mjekesise laboratorike .

300

+

Klientele

Mbi 300+ Klientele te kenaqur me sherbimet qe ofron Genius. Saktesia,eficienca dhe qendrueshmeria e pajisjeve dhe reagenteve jane celesi i
suksesit tone ne keto vite.

100

%

Kliente te kenaqur me sherbimin

Genius  rritet dite pas dite, me pajisjet e saj cilesore qe ndihmojne cdo laborator te arrije te realizoje qellimet e tij ndaj pacientit,saktesi dhe 
siguri ne cdo rezultat. 

Saktesia,eficienca dhe qendrueshmeria e pajisjeve dhe reagenteve jane celesi i suksesit tone ne keto vite !